Proeflessen beginners en improvers
Salsa en Bachata

In mei 2024 staan onze deuren weer open voor een nieuwe dansers! Dat betekend dat wij gratis proeflessen organiseren voor iedereen die wil beginnen met Salsa of Bachata dansen. Voor iedereen die al wat danservaring heeft hebben wij ook leuke proeflessen (zie onderstaand rooster).

Gratis proeflessen

Op de volgende dagen nodigen we jou (en je danspartner) uit voor gratis proeflessen. 
woensdag 1 mei 19:00 : Bachata improvers niveau 3  (min. 6 maanden ervaring)
woensdag 1 mei 20:00 : Bacahta beginners niveau 2  (min. 3 maanden ervaring)

maandag 6 mei 19:00 : Salsa absolute beginners niveau 1
maandag 6 mei 20:00 : Salsa beginners niveau 2 (min. 3 maanden ervaring)
maandag 6 mei 21:00 : Salsa improvers niveau 3  (min. 6 maanden ervaring)

dinsdag 7 mei 19:30 : Bachata absolute beginners niveau 1

Leer onze docenten kennen, voel de energie en ontdek de basisstappen en combinaties. En weet je wat het beste is? De proeflessen zijn helemaal gratis en vrijblijvend!

Niveau

Heb je twijfels over jouw niveau? Lees hier meer over onze lesopbouw. Wil je feedback: kom dan met één van onze docenten dansen op onze social en oefenavond (elke woensdagavond vanaf 3 april om 21uur). Lees hier meer over onze social en oefenavond.

Opbouw lesssen

In het nieuwe seizoen (mei 2024) blijven we trouw aan onze succesvolle lesopbouw. We starten met een warming-up waarin we danstechniek integreren, gevolgd door de les met een uitdagende combinatie en een variatie voor degenen die meer uitdaging willen.

We zorgen voor een rustige opbouw waarbij wij stap voor stap de combinatie en de techniek er achter toelichten. Ook proberen wij zelf met iedereen te dansen in de les en bieden persoonlijke feedback. 

Dans mee, leer en geniet van de magie van Salsa en Bachata bij Andanza! 

Boek hier jouw gratis proefles Salsa en /of Bachata

Boek via onderstaande knoppen jou gratis proefles.
Jouw danspartner dient zich zelf aan te melden zodat wij goed overzicht hebben van leiders (vaak mannen) en volgers (vaak vrouwen). 

LET OP: het kan zijn dat wij genoodzaakt zijn een wachtlijst te maken als de verhouding leiders en volgers niet goed in balans is. Als dit het geval is dan word je daarvan op de hoogte gebracht.

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *