Woensdagavond - social en oefenavond

Elke woensdagavond van 21:00 tot 00:00 uur openen wij onze deuren voor een avond vol Salsa- en Bachata-muziek! Iedereen is welkom om te komen dansen, te oefenen en nieuwe vrienden te maken.

Voorafgaand aan deze wekelijkse social- en oefenavond staan onze Bachatalessen gepland. Mocht je interesse hebben in onze lessen hebben kijk dan in ons rooster.

Onze social- en oefenavond is gratis en toegankelijk voor iedereen, dus neem gerust al je dansvrienden mee! Het is de ideale gelegenheid om de week “door midden te breken” en te genieten van een ontspannen avond vol dans en plezier.

Tijdens de avond is de bar van BAAS open, zodat je gezellig een drankje kunt drinken terwijl je geniet van de muziek en het dansen. Dankzij de steun van Baas kunnen we de avond voorlopig gratis toegankelijk houden.

Onze ervaren dansdocenten van Andanza zijn ook aanwezig tijdens de social- en oefenavond. Aarzel niet om hen om hulp te vragen of om advies te vragen bij een combinatie die niet lukt. Ze staan klaar om je te ondersteunen en te helpen bij het verbeteren van je dansvaardigheden.

Kortom, onze wekelijkse social- en oefenavond is dé plek om te zijn voor alle dansliefhebbers uit de regio. Kom langs voor een avond vol dans en gezelligheid bij BAAS!

Reserveer jouw gratis toegang

Ga naar ons rooster en boek daar jouw gratis toegang tot onze social en oefenavond. Je vindt deze op woensdagavond tussen 21:00 en 00:00. 

Let op mocht de social niet op de agenda staan dan kan is er door omstandigheden mogelijk een keer geen social (afwezigheid van onze docenten of het niet beschikbaar zijn van BAAS). Controleer daarom goed op onze rooster of de avond doorgaat. 

Uiteraard zullen wij onze social en oefenavond ook kenbaar maken op onze socials.

Locatie

BAAS
Van Tolstraat 2
2411 BR Bodegraven

Comments are disabled.