Salsa en Bachata musicality op 2 juni

Ontdek de betovering van musicality tijdens onze intensieve bootcamps voor Salsa en Bachata! Ben je al vertrouwd met het dansen op Salsa- of Bachata-muziek, maar merk je dat je soms moeite hebt met het dansen van het intro en het oppikken van de muzikale breaks? Dan zijn deze bootcamps precies wat je nodig hebt!

📅 zondag 2 juni – 13:00-15;00 Salsa
📅 zondag 2 juni – 15:30-17:30 Bachata
📍 Locatie: Forza (dansstudio): Doortocht 20 te Bodegraven

Tijdens deze tweedelige serie bootcamps, één gewijd aan Salsa en één aan Bachata, krijg je waardevolle tools aangereikt om de opbouw van de muziek te herkennen. In slechts twee uur ontvang je praktische tips om een intro te dansen en leer je een aantal coole moves om te gebruiken tijdens een muzikale break. Kortom, je krijgt in korte tijd  waardevolle inzichten om jouw dans compleet te maken.

De eerste bootcamp, van 13:00 tot 15:00 uur, is gericht op Salsa. Vervolgens, van 15:30 tot 17:30 uur, is het tijd voor de Bachata-bootcamp.

Let op: inschrijven is alleen mogelijk met een danspartner. Als je beide bootcamps wilt volgen, dien je je twee keer in te schrijven.

De bootcamps zijn bedoeld voor dansers met minimaal zes maanden danservaring.

Ben je klaar om je dansvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en de magie van musicality te ontdekken? Schrijf je dan nu in en maak je klaar voor een intensieve bootcampervaring die je dansen zal transformeren!

LET OP: slechts plek voor 10 koppels per bootcamp!

N.B. cursisten van Andanza krijgen 25% korting!!!

Comments are disabled.