7 april - introductie Salsa en Bachata

Altijd al gedroomd om salsa en bachata te kunnen dansen? 💃🕺  Salsa en bachata zijn niet alleen leuk, maar ze laten je ook stralen op de dansvloer en verbinden je met een geweldige gemeenschap van dansliefhebbers! 😍✨

Salsa Bootcamp voor beginners

📅 Bootcamp Salsa op zondag 7 april 2024 van 12 tot 15 uur.
📍 Locatie: Forza (dansstudio): Doortocht 20 te Bodegraven

Ben je geïnteresseerd in het leren van Salsa? Dan bieden wij jou de kans om in slechts 3 uur de basis van deze opwindende dans onder de knie te krijgen. Deze korte en intensieve workshop legt het fundament voor degenen die graag willen instromen in ons lopende lesprogramma en hun dansavontuur willen voortzetten.

Voor slechts € 60,- koop je een koppelticket* (voor 2 personen 3 uur les).

LET OP:  er is slechts plek voor 10 koppels per bootcamp!

Bachata voor beginners

📅 Bootcamp Bachata op zondag 7 april 2023 van 15 tot 18 uur.
📍 Locatie: Forza (dansstudio): Doortocht 20 te Bodegraven

Wil je de essentie van Bachata ontdekken? Onze speciale workshop van 3 uur biedt jou de kans om de basis van deze prachtige dans te leren. Dit vormt de perfecte start voor diegenen die willen instromen in ons lopende lesprogramma. 💃🕺🎶

Voor slechts € 60,- koop je een koppelticket* (voor 2 personen 3 uur les).

LET OP: er is slechts plek voor 10 koppels per bootcamp!

*De toegang tot deze intensieve bootcamps is alleen beschikbaar voor koppels. Dit specifieke vereiste heeft een aantal voordelen waarvan jullie kunnen profiteren. Eén van de belangrijkste redenen is dat het de danservaring voor iedereen aangenamer en evenwichtiger maakt. Doordat we koppels toestaan, zorgen we ervoor dat er altijd een gelijke verdeling is tussen leiders en volgers.

Deze evenwichtige verdeling garandeert dat niemand alleen staat te wachten of zich ongemakkelijk voelt. Iedereen kan zo  net volle teugen genieten  van de bootcamp, samen oefenen en dansen.

Wil je graag meedoen en heb je geen partner? Laat het ons weten of plaats een oproepje in een van onze WhatsApp groepen. Lid worden van onze WhatsApp community wordt je via deze link.

Mis deze kans niet om je dansavontuur te beginnen of te verbeteren! Schrijf je nu in en maak je klaar om de dansvloer te veroveren! 

Comments are disabled.