Dansspektakel in Bodegraven: Sol, Salsa & Bachata

Maak je klaar om de dansvloer te verwarmen tijdens het langverwachte evenement in Bodegraven: de eerste editie van Sol, Salsa & Bachata! Hier een voorproefje van wat belooft een avond vol ritme, verbinding en puur dansplezier te zijn.

Save the date: 20 april 2024, van 18:30 tot 3:00 uur. Laat de beats je leiden onder het maanlicht bij Jongerencentrum De Zon, Bodegraven.

Nieuwe samenwerking: Ervaar de dynamische synergie als Jongerencentrum De Zon samenwerkt met Andanza, waardoor een magische mix ontstaat van een levendige sfeer en opzwepende, zwoele beats.

Sensationele Salsa en Bachata Mix: DJ Piëdro staat centraal en draait een mix van Salsa- en Bachata-beats die je de hele nacht in beweging zullen houden.

Bachata Workshop: Voor degenen die nieuw zijn in de wereld van Bachata, mis de Bachata Sensual Workshop van Andanza niet van 19:00 tot 20:30 uur. Het is de perfecte gelegenheid voor beginners om zich onder te dompelen in de betoverende wereld van sensuele Bachata-bewegingen.

Beperkte plekken – wees snel: Reserveer nu je plek voor een avond vol puur dansplezier. Tickets zijn beschikbaar tegen verschillende prijzen:

  • Super Early Bird (tot eind februari): €6
  • Early Bird (vanaf 1 maart tot en met 13 april): €7,50
  • Regular Price (vanaf 14 april tot en met 19 april): €10,-
  • Late Bird / Ticket at the Door (20 april): €12,50

Mis het ritme niet: Dit is je uitnodiging om deel uit te maken van de dansgemeenschap, te genieten van de muziek en herinneringen te maken. “Sol, Salsa & Bachata – De Zon” is niet zomaar een evenement; het is een ervaring die je niet wilt missen!

Maak je klaar om de nacht weg te dansen – tot ziens op de dansvloer! 💃🕺🌟

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *