Dansend het nieuwe jaar in

Onze kerstaanbieding en nieuwe lessen in 2024!

Het is weer die tijd van het jaar waarin we terugkijken op de geweldige dansmomenten van het afgelopen jaar en vooruitkijken naar wat het nieuwe jaar te bieden heeft. Bij Andanza hebben we onlangs onze proeflessen voor Salsa en Bachata gehad, en we zijn enthousiast om enkele spannende aankondigingen met jullie te delen!

Proeflessen en kerstaanbieding

CADEAUTIP 1
Afgelopen week hebben we genoten van inspirerende proeflessen voor Salsa en Bachata, waarin dansliefhebbers van alle niveaus de magie van het dansen hebben ervaren. Als bedankje voor jullie enthousiasme en als feestelijke traktatie introduceren we onze kerstaanbiedingen: gebruik promocode kerst2023 en ontvang 20% korting op je eerst maand danslessen, toch een leuk cadeau voor jezelf!

CADEAUTIP 2
Maar dat is nog niet alles – als je een regulier abonnement neemt, mag je de hele maand januari een gratis introducé meenemen! Stuur ons na het afsluiten van een regulier abonnement een mail of whatsapp en ontvang de promocode voor een gratis introducé.

Je kan de het maandabonnement via ons lesrooster afsluiten. De aanbiedingen zijn geldig tot 8 januari 2024. Dus ook nog te gebruiken als goed voornemen voor het nieuwe jaar.
(de korting is niet van toepassing op strippenkaarten)

Heb je al een abonnement dan kan je een introducé een maand lang gratis dansles cadeau geven, hoe leuk is dat? 
Laat je ons weten wie jij wilt  verrassen?

Nieuwe lessen in 2024

Vanaf januari 2024 breiden we ons lesaanbod uit met specifieke niveaus voor zowel Salsa als Bachata:

  • Salsa 1: Voor absolute beginners die de opwindende wereld van Salsa willen ontdekken.
  • Salsa 2: Voor dansers die de basis van Salsa al onder de knie hebben en klaar zijn voor meer uitdaging.
  • Bachata 1: Een warm welkom voor beginners die willen genieten van de zwoele klanken van Bachata.
  • Bachata 2: Voor dansers met een basis in Bachata die hun vaardigheden willen verdiepen.

Startdatum en tijden

We trappen het nieuwe jaar af op donderdag 4 januari 2024 (eenmalig op donderdag – normaal op vrijdag)  met Bachata 1 om 19:15 uur en Bachata 2 om 20:15 uur. Op 8 januari 2024 starten we met Salsa 1 om 19:30 uur en Salsa 2 om 20:30 uur. Kijk in ons rooster voor een actueel overzicht.

Met Andanza dansend het nieuwe jaar in? Dat klinkt als een geweldig voornemen! Geef danslessen cadeau onder de kerstboom en maak van 2024 een jaar vol ritme, plezier en nieuwe dansavonturen!  💫🎁

Schrijf je nu in via ons lesrooster en maak je klaar om te dansen.

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *