JEFE – SALSA & BACHATA NIGHT met bachata workshop door Andanza – Bodegraven.

De eerste editie van Jefe Salsa & Bachata night afgelopen september was een groot succes. Dat smaakt naar meer! In samenwerking met Bachata Romantica en café Baas organiseren wij weer een super feestje op 30 maart.

Op het programma staat een workshop BACHATA voor beginners/open level door Andanza, die om 20:00 uur begint. Je kunt al vanaf 19:00 uur binnenlopen.

Gratis aanmelden kan via de button hieronder. De workshop en het feest zijn gratis, maar we willen graag weten wie er komen (dames, heren/leiders/volgers) zodat we onze workshop daarop kunnen voorbereiden.

Na de workshop schittert een ster die de dansvloer doet gloeien met zijn onmiskenbare ritmes: DJ Donnie. Met zijn vingervlugge mixen en zijn onweerstaanbare keuze aan Salsa en Bachata muziek, brengt DJ Donnie de nieuwste hits naar Café Baas.

Op de prachtige houten dansvloer van Café Baas kunnen dansers hun hart ophalen. Vanaf 21 uur begint het feest en gaat door tot in de kleine uurtjes, waar DJ Donnie ervoor zorgt dat de energie hoog blijft en de glimlach breed.

Kom langs, neem vrienden, familie en bekenden mee, laat je betoveren door Salsa en Bachata beats en dance the night away!

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *