Nieuwe proeflessen bij Andanza. Wij willen onze liefde voor dans met jou delen en samen een bruisende danscommunity in Bodegraven en omgeving creëren.

Of je nu jong of oud bent, een absolute beginner of al wat danservaring hebt, bij ons is iedereen welkom. Tijdens onze lessen staat gezelligheid voorop en lachen we veel. Het is een open en vriendelijke sfeer waar jij je direct thuis zult voelen.

Gratis proeflessen

Op 16 december nodigen we jou (en je danspartner) uit voor gratis proeflessen. Leer onze docenten kennen, voel de energie en ontdek de basisstappen en combinaties. En weet je wat het beste is? De proefles is helemaal gratis en vrijblijvend!

Nieuw Seizoen

In het nieuwe seizoen (januari 2024) blijven we trouw aan onze succesvolle lesopbouw. We starten met een opwarming waarin we wat techniek integreren, gevolgd door de basiscursus en een uitdagende variatie voor degenen die meer willen. Voor elk niveau hebben we iets te bieden.

Bij Andanza gaat het niet alleen om dansen; we willen een lokale danscommunity vormen. Samen feestjes bezoeken en zelfs organiseren, dat is waar we naar streven.

Het nieuwe seizoen staat open voor zowel absolute beginners als dansers met enige ervaring. En mannen, luister even: dansen is niet alleen leuk, het is ook een geweldige manier om fit te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten. Dus, waar wacht je nog op?

We zorgen voor een rustige opbouw, dansen vaak samen met beginners en bieden persoonlijke feedback. Dansen is niet alleen populair, maar ook een gezonde bezigheid.

Na een seizoen hopen we dat je de basis van Salsa en Bachata beheerst en al enkele dansavonden met ons hebt beleefd in de regio. Dans mee, leer en geniet van de magie van Salsa en Bachata bij Andanza! 

Aanmelden voor de proefles van 16 december 2023

Klik hieronder op de gewenste knop om je aan te melden voor de proefles. Uiteraard mag je ook voor beide proeflessen aanmelden.

Proefles Salsa voor beginners –  zaterdag 16 december van 19:00 tot 20:00

Proefles Bachata voor beginners –  zaterdag 16 december van 20:15 tot 21:15

Locatie: Doortocht 20 te Bodegraven (studio Forza)

Zie ook de evenementen op facebook voor meer informatie: 
Facebook evenement voor Salsa proefles
Facebook evenement voor Bachata proefles

Tot snel bij ons op de dansvloer!

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *