Special Edition Social: Bachata & Salsa – Martijn’s B-Day Bash! 
Special guest: DJ Sergio i.s.m. Bachata Factory

Wij zijn verheugd om een spectaculair evenement aan te kondigen dat je niet wilt missen! Op 5 juni nodigen we je uit in Grandcafé BAAS in Bodegraven voor een speciale editie social: Bachata & Salsa – Martijn’s B-Day Bash! Dit feest is een samenwerking tussen Andanza en Bachata Factory, en belooft een onvergetelijke avond te worden vol dans, muziek en feest.

Wat staat er op de planning?

Deze speciale editie belooft een avond vol opwinding en energie, gevuld met de beste Bachata en Salsa ritmes. Hier is wat je kunt verwachten:

🎂 Vier Martijn’s Verjaardag in Stijl! We zijn ontzettend blij om Martijn’s verjaardag samen met jullie te vieren. Het belooft een avond vol plezier, gelach en natuurlijk dansen te worden!

🎧 Speciale Gast DJ Sergio Maak je klaar om te dansen op de beats van DJ Sergio, onze speciale gast voor de avond. Zijn mix van de beste Bachata en Salsa zorgt ervoor dat je de hele nacht wilt dansen.

💃 Een Geweldige Mix van Bachata en Salsa Dans de hele nacht met een mix van de beste Bachata en Salsa muziek. Of je nu een ervaren danser bent of net begint, er is voor ieder wat wils.

🥂 Geniet van Drankjes en Goed Gezelschap Bij Grandcafé BAAS kun je genieten van heerlijke drankjes en goed gezelschap. Het is de perfecte plek om te ontspannen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Details:

  • 📅 Datum: 5 juni
  • ⏰ Tijd: vanaf 21:00
  • 📍 Locatie: Grandcafé BAAS, Van Tolstraat 2, Bodegraven
  • 🎫 Toegang: gratis entree
  • 🚙 Parkeren: Gratis parkeren in de buurt
  • 🚃 Openbaar vervoer: 2 minuten lopen vanaf het station / bushalte
  • 👠 Vloer: Houten dansvloer
  • ❄️ Airco: Airconditioning aanwezig

Mis Het Niet!

Markeer je agenda en neem je vrienden mee voor een avond vol fantastische muziek, dans en feest. Laten we samen Martijn’s verjaardag onvergetelijk maken!

RSVP Vandaag: Klik op “Gaan” op ons Facebook-evenement om ons te laten weten dat je erbij bent. We kunnen niet wachten om met je te dansen!

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *