Een maand Andanza

De eerste maand Andanza zit erop en wat een avontuur is het geweest! We kijken met een grote glimlach terug op een maand met proeflessen, onze allereerste social, het begin van de lessen en tal van nieuwe plannen.
 
De proeflessen waren een regelrechte hit! Maar liefst 32 veelbelovende cursisten stapten in de wereld van dans. We kregen veel positieve reacties en waardevolle tips. Het was een spannende uitdaging, want groepslessen geven was nieuw voor ons.
 
Op vrijdag 6 oktober begonnen we aan onze eerste lessen met een energieke groep salseros en een select gezelschap bachateros. We hebben al drie lessen achter de rug en het is geweldig om nu al prachtige vooruitgang te zien!
 
Bij de salsales hebben onze deelnemers zich de basispassen, de Suzie Q en de three tap eigen gemaakt. En dat is nog niet alles, ze beheersen nu ook de cross body lead, de linkerdraai en de rechterdraai. Onze bachateros hebben al indrukwekkende moves geleerd, zoals de bodyroll, de hiproll en de headroll. In de komende lessen zullen we ons richten op het verfijnen van deze vaardigheden. We streven ernaar dat onze dansers klaar zijn om te schitteren op het volgende feest op 25 november!
 
En dat is nog niet alles. We hebben enkele opwindende plannen in petto: de organisator van het Fiesta de Salsa in Woerden heeft ons gevraagd om daar een workshop te geven. Dit is een fantastische kans om anderen te inspireren. We zullen een toegankelijke bachata workshop geven, open voor iedereen! Het beste nieuws is dat het feest en de workshop gratis zijn voor onze gewaardeerde cursisten. Meld je aan en we zullen ervoor zorgen dat je op de gastenlijst staat.
 
Maar dat is nog niet alles: we zijn momenteel druk bezig met de organisatie van een spetterend nieuw feest in januari in Bodegraven… dussss… stay tuned!

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *