Altijd al gedroomd van salsa en bachata dansen? 💃🕺 Stel je voor hoe opwindend het zou zijn om in slechts 3 uur de basis van deze populaire dansstijlen te beheersen en jouw dansavontuur te starten. Salsa en bachata zijn niet alleen leuk, maar ze laten je ook stralen op de dansvloer en verbinden je met een geweldige gemeenschap van dansliefhebbers! 😍✨

Salsa Bootcamp voor beginners (open level)

📅 Bootcamp Salsa op zondag 29 oktober 2023 van 10 tot 13 uur.

Salsa is momenteel een van de meest populaire dansstijlen wereldwijd. Deze dynamische dans ontstond in Cuba en evolueerde verder in steden als New York, Miami en Los Angeles, vooral onder Latijns-Amerikaanse immigranten.

Ben je geïnteresseerd in het leren van Salsa? Dan bieden wij jou de kans om in slechts 3 uur de basis van deze opwindende dans onder de knie te krijgen. Deze korte en intensieve workshop legt het fundament voor degenen die graag willen instromen in ons lopende lesprogramma en hun dansavontuur willen voortzetten.

Toegang tot deze intensieve bootcamps is alleen beschikbaar voor koppels. Voor slechts € 60,- koop je een koppelticket (voor 2 personen 3 uur les).

Bachata voor beginners (open level)

📅 Bootcamp Bachata op zondag 29 oktober 2023 van 14 tot 17 uur.

Niet zo lang geleden was Bachata een bescheiden muziek- en dansstijl afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Echter, in de afgelopen twee decennia heeft deze gepassioneerde dans de harten van mensen over de hele wereld veroverd. Bachata heeft zich ontwikkeld tot een internationale sensatie, met diverse stijlen, waaronder de Bachata Dominicana, de Bachata Moderna en de Bachata Sensual. De basis van Bachata is toegankelijk, maar biedt voldoende ruimte voor groei en verbetering in je dansvaardigheden.

Wil je de essentie van Bachata ontdekken? Onze speciale workshop van 3 uur biedt jou de kans om het fundament van deze prachtige dans te leggen. Dit vormt de perfecte start voor diegenen die willen instromen in ons lopende lesprogramma en hun Bachata-dansvaardigheden verder willen ontwikkelen. 💃🕺🎶

Toegang tot deze intensieve bootcamps is alleen beschikbaar voor koppels. Voor slechts € 60,- koop je een koppelticket (voor 2 personen 3 uur les).

De toegang tot deze intensieve bootcamps is alleen beschikbaar voor koppels. Dit specifieke vereiste heeft een aantal voordelen waarvan jullie kunnen profiteren. Eén van de belangrijkste redenen is dat het de danservaring voor iedereen aangenamer en evenwichtiger maakt. Doordat we koppels toestaan, zorgen we ervoor dat er altijd een gelijke verdeling is tussen leiders en volgers.

Deze evenwichtige verdeling garandeert dat niemand alleen staat te wachten of zich ongemakkelijk voelt. Iedereen kan de volledige bootcamp met volle teugen ervaren, oefenen en dansen.

Mis deze kans niet om je dansavontuur te beginnen of te verbeteren! Schrijf je nu in en maak je klaar om de dansvloer te veroveren! 

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *