Eind juli stoppen onze reguliere lessen, maar niet getreurd, want wij gaan de hele zomer door met een supergaaf programma! Deze zomer introduceren wij nieuwe dansstijlen en voegen wij nieuwe docenten (Frits en Gina) toe aan ons team. Docenten Ramiro en Dani komen speciaal naar ons toe voor een Rueda zomercursus (met videoshoot!!)!

Meer dans, meer plezier, meer zomer!!

We hebben een spannende reeks van cursussen gepland die je niet wilt missen. Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen op de dansvloer zet of een gevorderde danser die zijn vaardigheden verder wil ontwikkelen, er is voor ieder wat wils. We bieden onder andere nieuwe stijlen aan zoals Kizomba en Rueda zodat je je dansrepertoire kunt uitbreiden en nieuwe ritmes kunt ontdekken.

Onze nieuwe docenten brengen frisse energie en expertise mee. Met hun passie voor dans en jarenlange ervaring, zullen zij je inspireren en uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Maak kennis met Frits en Gina, onze Kizomba-specialisten, en met met Ramiro en Dani die deze zomer deel uitmaken van ons team voor de Rueda.

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *